KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Elbistan Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

UYGULAMA EVİ PROJESİ
Okulumuz bünyesinde hizmete açılan uygulama evinde öğretmenlerimiz güncel öğretim metotları kullanarak çeşitli ev araç-gereçleri kullanımı, kişisel bakım ve temizlik becerileri, ev temizliği ve düzeni, mutfak ve banyo becerileri gibi konularda öğrencilerimiz bağımsız yaşama hazırlanmaktadırlar. Öğrencilerimizin günlük yaşamda karşılaşacakları ortamlar model alınarak donatılan uygulama evimiz modern donanım  ve evrensel tasarımları ile öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun şekilde aynı koşullarda hazırlanarak zenginleştirilmiş bir mekân haline getirilmiştir.

2023-2024 Eğitim öğretim yılı ilk dönemi karne heyecanı okulumuzda yaşandı.

Ara

Elbistan Anaokulu yönetim kadrosu ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize hediyeler  dağıttılar. Gösterdikleri ilgi ve nezaketlerinden dolayı Elbistan Anaokuluna teşekkür ederiz.

Ara

Kas

Elbistan Özel Eğitim Uygulama Okulu 20.11.2023 tarihi itibariyle eğitim öğretim faaliyetlerine başlamıştır.